bolig3En af de første udfordringer for dig som gerne vil til udlandet, er at finde en bolig.


Hvis du er på et kortvarigt ophold (også kaldet mobilitet), vil din erhvervsskole i Danmark typisk have fundet et værelse eller lejlighed til dig, i samarbejde med lokale kontaktpersoner.

Hvis du derimod er på et længerevarende ophold, f.eks. en udstationering, skal du selv finde en bolig. Ofte kan din udenlandske arbejdsgiver hjælpe dig med boligsøgningen og anbefale et sted igennem en af deres kontakter.

I nogle tilfælde kan du dog blive nødt til at lede selv. Du kan ofte søge og finde lejeboliger via hjemmesider på internettet allerede før din afrejse.

Der findes flere boligportaler hvor privatpersoner udlejer værelser og lejligheder.


Hvis du hellere vil ankomme til byen og søge bolig derfra, kan du booke en kortvarig lejlighed eller værelse og fortsætte jagten på den endelige bolig.

Kontakt den internationale koordinator på din erhvervsskole, for yderligere information om disse muligheder.

Stor verden

...er en web-portal om erhvervsskoleelevernes mulighed for praktik i udlandet.

Portalen er lavet af Batavia Media ApS i samarbejde med EUC Sjælland, med støtte fra Undervisningsministeriets udlodningsmidler. Læs mere her.

Et projekt fra:

Med støtte fra Udlodningsmidlerne fra:

 

 euc logo   uvm 01x 0
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.